Internship DN Agrar

Poți face parte din echipa noastră responsabilă creșterea animalelor

Principala activitate a DN AGRAR GROUP o reprezintă creșterea animalelor, în special a vacilor de lapte. La momentul actual suntem cea mai mare fermă de vaci din Romania, cu un număr impresionant de bovine. În fiecare zi sunt colectate peste 120.000 de litri de lapte per group. LACTO AGRAR (firmă membru al DN AGRAR GROUP) are cea mai mare capacitate de colectare cu posibilitatea de mulge 350 de vaci pe oră. Calitatea laptelui este pe primul plan, de aceea suntem foarte atenți la confortul, hrana și sănătatea animalelor. Firma dispune de medici veterinari proprii pentru a putea asigura toate acestea și pentru a putea răspunde cât mai repede eventualelor probleme. Fermele noastre sunt singurele din Romania fără organisme modificate genetic.

sau…

Poți face parte din echipa noastră responsabilă de agricultură

Pe lângă creșterea animalelor, o altă importantă activitate a DN AGRAR o reprezintă cultivarea și recoltarea diverselor plante necesare creșterii animalelor. DN AGRAR are în folosință peste 10.000 ha de pământ în Transilvania, pe raza județelor Alba, Hunedoara și Sibiu. Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătății tehnologia și cunoștințele pentru a spori productivitatea. Cultivăm în mare parte porumb, grâu, lucernă și triticale dar și alte plante și cereale în cantități mai mici. Folosim recoltele pentru a hrăni animalele, pentru a plăti subvenții către cei care ne-au imprumutat pământurile iar restul le vindem.

sau…

Dacă consideri ca ai abilități organizatorice și de management

Tot ce ține de consultanță și management este asigurat de DN AGRAR GROUP, firmă membru a aceluiași grup.

După terminarea programului de internship îți oferim posibilitatea de a lucra pentru una din firmele noastre din Romania sau din Germania. Vă invităm să citiți interviul cu Elena Mihoc despre internship-ul ei.