Interview

Am atins un țel important ȋn dezvoltarea şi creşterea DN AGRAR GROUP ROMÂNIA. Dorim să mulțumim partenerului nostru BRK Financial Group, pentru suportul şi susținerea ȋn acest demers, precum şi investitorilor pentru ȋncrederea acordată ȋn succesul şi creşterea companiei. Ȋi asigurăm pe investitorii noştri că vom continua să dezvoltăm DN AGRAR GROUP cu strategii menite să aducă o creştere stabilă şi durabilă, ȋn beneficiul tuturor acționarilor şi colaboratorilor noştri.”

Debutul companiei DN AGRAR GROUP pe piața de capital, a fost marcat de ȋncheierea cu succes a plasamentului privat de acțiuni, operațiune intermediată de BRK Financial Group, ȋn calitate de consultant autorizat. Prin această operațiune, compania a atras suma de 24.782.465 lei printr-o majorarede capital social, fiind cel mai mare plasament privat de acțiuni ȋncheiat ȋn ultimul an ȋn România, datorită valorii tranzacției.  Pasul imediat următor va fi listarea acțiunilor companiei pe piața AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti.

“Momentul este unul deosebit de important pentru DN AGRAR GROUP.

Dorim să ne dezvoltăm prin intermediul pieței de capital, care ne va da oportunitatea să facem investiții noi in agribusiness-ul din România.

Chiar dacă am avut o creştere constantă şi stabilă de-a lungul ultimilor ani, suntem entuziaşti ȋn găsirea de oportunități noi de creştere şi dezvoltare în piață. Cu siguranță, vom fi un emitent atractiv pentru toate tipurile de investitori.

De asemenea, suntem ȋncrezători ȋn evoluția și perspectivele Bursei de Valori București și considerăm că succesul datorat plasamentului privat de acțiuni, sugerează un

interes ridicat din partea investitorilor pentru sectorul de agribusiness.”

Obiectivul DN AGRAR GROUP este să fie la finele anului 2021, cel mai mare producător de lapte de vacă și lider de piață ȋn România.

“Pentru realizarea acestui obiectiv, urmărim creșterea companiei prin dezvoltarea de noi ferme și prin achiziții de ferme existente (ferme agricole cu producție vegetală şi / sau ferme de producție a laptelui de vacă).

Planul nostru este ca la mijlocul lunii septembrie să ieşim public pe piața de capital, cu simbolul de decontare DN, unde vom putea creşte alături de investitorii noştri.

Ȋn aceeaşi măsură, eforturile noastre sunt concentrate ȋn dezvoltarea regiunilor unde ne desfăşuram activitatea, fiind ȋndreptate către cooperare şi bună relaționare cu furnizorii locali și alte părți interesate ȋn a crește împreună.”

Jan G. de Boer, CEO

DN AGRAR GROUP S.A.