Interview

Pentru mine DN Agrar a insemnat cel mai important pas facut in cariera mea profesionala.


Fiind la inceput de drum, DN Agrar, mi-a oferit oportunitatea sa ma dezvolt pe plan profesional alaturi de o echipa tanara si motivata care avea un obiectiv indraznet si anume de a deveni cea mai mare ferma agrozootehnica din sud-estul Europei.
Cei zece ani petrecuti alaturi de DN Agrar au trecut foarte repede dar au fost plini de momente placute si realizari frumoase pentru echipa noastra.

Cei 10 ani de munca alaturi de DN Agrar au fost pentru mine si o lectie de viata in care am invatat ca poti realiza tot ceea ce iti doresti cu conditia sa fi serios, corect si muncitor.
Dar cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca nu poti realiza nimic fara ajutorul unei echipe puternice alaturi de care sa te poti dezvolta ca om din toate punctele de vedere.

Pentru mine DN Agrar nu este doar un loc de munca unde trebuie sa lucrezi 8 ore pe zi ca sa iti primesti salariul la sfarsit de luna.
In primul rand pentru mine DN Agrar este un concept, o viziune, un obiectiv de a deveni cel mai bun in tot ceea ce faci si nu in ultimul rand de a-i sprijini si pe cei din jurul tau sa progreseze atat pe plan profesional cat si pe plan social, astfel impreuna putem deveni mai puternici si mai buni.

Alaturi de DN Agrar am invatat ca daca iti doresti ceva cu adevarat poti sa il obtii indiferent de cat de imposibil ar parea la inceput, totul este sa ai rabdare si sa nu renunti la visul tau.