Interview

Visul meu a fost sa lucrez intr-o ferma de vaci iar DN AGRAR mi-a oferit aceasta posibilitate, de aceea am ales sa imi depun Cv-ul aici, acum opt ani.


Mi-a placut si imi place faptul ca am gasit in ferma conditiile si dotarile necesare performantei, ferma avand aceleasi dotari ca si in tarile cu mult mai dezvoltate decat Romania.
DN Agrar mi-a oferit sansa ca prin munca, seriozitate si daruire in tot ceea ce fac, sa fac pasul de la medic veterinar la manager de ferma.

Eu cred ca trebuie sa continuam munca inceputa, aceea de a creste productia de lapte, sa investim in utilaje care ne ofera posibilitatea sa obtinem furaje de calitate pentru ca animalele sa beneficieze de o hrana corect echilibrata astfel incat sa obtinem de la ele productia maxima.

Eu sunt foarte mandru de evolutia mea in cadrul Dn Agrar in cei 8 ani de cand lucrez, pentru ca mi s-a oferit posibilitatea de a ma dezvolta profesional la cel mai inalt nivel, de a-mi forma si de a lucra cu o echipa de oameni muncitori, responsabili, dornici sa ma sprijine in realizarea visului meu, acela de a aduce ferma la o productivitate cat mai mare.

Pentru mine ferma inseamna a doua mea casa , in fiecare zi vin cu dorinta de a deveni tot mai implicati in ceea ce intreprindem astfel incat alaturi de echipa mea sa pot realiza performante tot mai notabile.