Interview

Am inceput activitatea la DN AGRAR in ianuarie 2011. In acea vreme imi cautam un loc de munca pentru ca la cel vechi simteam ca ma plafonez. Intamplator mi-am depus CV-ul la DN AGRAR – Ferma de bovine Vaidei. Desi am crezut in acel moment ca nu e tocmai cel ma bun loc de munca pentru mine, sa ai biroul intr-o ferma de vaci, am acceptat obisnuita fiind cu animalele din gospodaria parintilor unde am crescut.

  In scurt timp am inceput activitatea la ferma ca secretara si de aici a inceput cea mai frumoasa experienta pentru mine.

DN Agrar mi-a dat oportunitatea sa descopar ceea ce-mi place cu adevarat sa fac, si astfel pot spune ca am crescut odata cu compania in acest moment fiind  Livestock Manager la Fermele de Bovine DN AGRAR.

In tot acest timp am fost sustinuta de DN AGRAR pentru perfectionare profesionala, am participat la cursuri , schimb de experienta si traininguri despre managementul fermelor de vaci de lapte dar si despre managementul oamenilor acesta din urma fiind cea mai mare provocare pentru mine dar si cea mai frumoasa parte a jobului meu.

Vreau sa mentionez ca DN Agrar ofera posibilitatea tuturor angajatilor de a evolua si pregati pe plan professional si prin participarea la diferite cursuri si traninguri atat in tara cat si in strainatate.

Eu cred ca nu vei fi cu adevarat  fericit pana nu vei face o munca care este o extensie a personalitatii tale . Acest job ma reprezinta, fac ceea ce imi place, imi face placere sa ating obiectivele companiei , sa ma ocup de echipa si de oameni.

Agricultura si zootehnia este si va fi unul dintre motoarele cresterii economice in Romania iar DN AGRAR este cel mai mare crescator de vaci de lapte din Romania si implicit cel mai mare producator de lapte de vaca. DN AGRAR este in continua ascensiune si dezvoltare. Investim in continuare in cresterea companiei, imbunatarirea si modernizarea fermelor pentru producerea laptelui de cea mai buna calitate la cele mai inalte standarde.

Sunt onorata ca imi pot adduce aportul in cadrul proiectelor pe care compania DN AGRAR le desfasoara si cred ca experienta acumulata si competentele mele vor ajuta compania in drumul ei catre succes.