Internship

Elena Mihoc, absolventă a facultății de Agronomie (Montanologie) din Sibiu este unul dintre beneficiarii programului de internship DN AGRAR, al 75-lea mai exact.

Conform spuselor ei, dorința ei de a lucra in cadrul DN AGRAR a început în timpul faculății când a găsit pe internet date despre grupul nostru. Fiind o pasiune de a ei de mică, de a lucra cu animale, și-a dorit foarte mult să vadă ce însemnă și în practică așa ceva. Așa că după absolvire a aplicat pentru acest program.

Dacă o asculți povestind, nu ai cum să nu iți dorești să fii parte a acestui proiect. Entuziasmul cu care vorbeste despre părțile ei preferate in ceea ce privește munca în fermă (hrănirea vițeilor, tratarea lor, crotalierea, vaccinarea) sau despre libertarea pe care un loc de muncă de acest fel o dă, este molipsitor.

Am întrebat-o pe Elena ce a surprins-o la DN AGRAR. Ce anume așteptă și cum a fost surprinsă de practica in acest loc.

“Nu mă așteptam ca totul sa fie asa mecanizat!”

Crescand cu animale și acasa, nu își imagina că așa de multe lucruri se fac mecanizat.

Își dorește sa învețe cat mai multe lucruri, să rămână în cadrul grupului DN AGRAR și să crească în acest loc. Simte că sunt multe posibilități de crestere in companie, daca investești în a învăța lucruri noi și în a te imbunătăți pe tine.

Dacă o întrebi dacă ar recomanda acest loc de muncă altcuiva, fără ezitare iți răspunde: ”Cu siguranță! Am avut și am parte de colegi care sunt implicați în ceea ce fac si care nu ezită să mă învețe tot ce am de făcut”. Ba chiar crede că foarte mulți studenți ar fi încantați de această posibilitate dacă programul acesta ar fi mai cunoscut.

O să încercăm sa facem mai cunoscut acest program, pentru ca elevii, studenții sau absolvenții să aibă posibilitatea sî învețe și să aplice pe teren tot ceea ce învață la licee sau facultăți.

Dacă ne-ai intreba pe noi ce am învățat de la Elena, am răspunde că atunci când faci un lucru cu pasiune, nu ai cum să nu faci performanță.

Mulțumim, Elena,

Îți urăm „Bun venit“ in echipa noastră!