Firme

DN Agrar Group

Sediul central al DN Agrar Group este localizat in Alba Iulia și cuprinde următoarele departamente: Management general, finante, legal, consultanță manageriala, inginerie.

Lacto Agrar

Lacto Agrar este membru al grupului Agrar din anul 2001. Compania își are sediul in județul Alba și a făcut investiții masive în ultimii ani pentru a renova, restructura si dezvolta ferma. Lacto Agrar deține vaci de lapte, viței și dispune de cea mai mare sală de muls din România. Terenurile companiei sunt cultivate cu porumb, grâu, triticale si lucernă. Lacto Agrar prezintă oportunități de muncă și training.

DN Agrar Service

DN Agrar Service este activ in județul Alba încă din anul 2010 și se ocupă cu îmbunătățirea solului, recoltarea poamelor pentru tot grupul DN Agrar și nu numai, ajutând și agricultorii independenți în muncile câmpului. DN Agrar Service contribuie securitatea alimentelor din Romania în special în județul Alba.

DN Agrar Logistics

DN-Agrar Logistics este compania responsabilă de transportul culturilor, și nu numai, de la depozite și silozuri către diverse locații din grupul DN Agrar sau pentru clienți ai DN Agrar, atât în țară cât și in afara tării. DN-Agrar Logistics transportă tot laptele de la ferme la fabricile de prelucrare în cele mai bune condiții. DN-Agrar Service prezintă locuri de muncă și o mai bună comunicare rutieră între Alba și restul Romanie, Europei și al lumii.

DN Agrar Cut

DN Agrar Cut este localizată lângă Cut, județul Alba și și-a început activitatea în anul 2009. La începuturile sale, DN Agrar Cut a investit în dezvoltarea si fertilizarea solului din zonele înconjurătoare, sol care fusese nefolosit între anii 2003-2009. Acum, pe aceste câmpuri. DN Agrar Cut contrubuie la dezvoltarea zonei Cut și prezintă oportunități de muncă, educație si fertilizarea solului.

DN Agrar Apold

DN Agrar Apold este localizată în Apold, județul Alba și a început activitatea în anul 2011. DN Agrar Apold găzduiește vaci de lapte, viței și grâne. Locația bună oferă fermei o climă propice pentru agricultură și creșterea animalelor, sol bun și forță de muncă. Ferma dispune de cele mai bune echipamente pentru a oferi lapte de cea mai înaltă calitate.