Despre noi

Investim pentru că vrem să rămânem aici, să vindem aici, să câștigăm împreună: DN Agrar și Romania

— Jan G. de Boer, CEO

DN Agrar Group si-a inceput activitatea in Romania in anul 2008 prin inchirierea de pamant agricol in zona centrala a Transilvaniei in judetele Alba, Sibiu si Hunedoara.

Compania beneficiaza de angajati bine pregatiti, motivati si cu experienta in toate domeniile de activitate. De asemenea, compania beneficiaza de toate posibilitatile pe care o tara precum Romania le ofera precum o clima favorabila pentru agricultura. Echipa noastra este intr-o continua colaborare si ne dorim sa progresam si sa invatam lucruri noi. Acest lucru este posibil datorita ambitiei, devotamentului si perseverentei noastre. Obiectivele permanente ale grupului sunt: – Reinvestirea profitului – Inbunatatirea constanta a calitatii produselor – Continua dezvoltare – Agricultura Circulara

DN Agrar Group gestioneaza ramura financiara a tuturor companiilor din grup. Managementul financiar realizat în cadrul companiei reprezinta un set de activități și decizii care rezulta în stabilitate financiara și gestionare adecvata a resurselor. Din punct de vedere financiar, DN Agrar Group urmareste profitul, noi investitii si cresterea economica a companiei. Activitatea financiara consta in administrarea veniturilor si cheltuielilor, analizarea resurselor, alocarea capitalului si a lichiditatilor, solvabilitatea si evaluarea riscurilor.

DN Agrar gazduieste peste 10.000 de animale impartite pe 15 firme si un total de 10.000 de hectare de pamant folosind mai putin de un hectar de pamant per animal. Compania DN Agrar este constienta de schimbarile climatice si sustine o agricultura circulara. DN Agrar considera ca agricultura circulara si economia circulara reprezinta calea care trebuie aleasa atat de companii cat si de restul lumii. DN Agrar foloseste gunoiul rezultat din ferme pentru a creste fertilitatea si calitatea solului. Solul imbunatatit asigura o calitate sporita a cerealelor si plantelor cultivate, plante pe care le folosim in hrana animalelor. Solul fertil si animalele sanatoase contribuie la obiectivul nostru de a deveni o companie circulara in totalitate. Astăzi există o problemă de azot în diferite țări din întreaga lume, acest lucru nu este cazul în România. Dimpotriva, in Romania exista un deficit de azot. DN Agrar ajustează cu atenție numărul animalelor la numărul de hectare de pamant, acest lucru contribuind și la agricultura circulară. Acordăm o mare importanță biodiversității. Cu fiecare investiție și decizie, se are în vedere efectul asupra biodiversității. Acum aproape 60 la sută din laptele din România este importat din Ungaria și din alte țări. Scopul nostru este de a permite consumatorilor români să se bucure de lapte romanesc de cea mai bună calitate.

Realizăm toate cele menționate mai sus cu personal majoritar românesc. Vrem să contribuim la o creștere durabilă a ocupării forței de muncă în România, mai exact în Transilvania. În acest fel dorim să contribuim la creșterea prosperității acestei țări fantastice. De asemenea, dorim să contribuim la creșterea și aprofundarea cunoștințelor agricole în România. Încercăm să realizăm acest lucru colaborand cu guvernul, diverse universități din România și străine pentru a pune la dispozitie stagii de pregatire cu diferite subiecte care pot fi urmate în cadrul DN Agrar.